Wat is het grootste merk voor acetylsalicylzuren?

Evi van Dijk

„Alkalising, salicylic en acetylsalicylic“. Und das ist wirklich aufschlussreich, vergleicht man es mit Vitals Vitamine B Complex Actief. Dit is omdat het waar is dat de merken die salicylic zuur ook verkopen acetylsalicylic zuur verkopen. Het is enkel dat het prijsverschil in salicylic zuur het grootst is, omdat salicylic zuur een sterkere samenstelling is en in de salons en salons van salons kan worden gevonden. U kunt dit in salons voor 20% ongeveer gewoonlijk vinden meer dan acetylsalicylic zuur. In deze post zal ik het volgende introduceren: 1) de belangrijkste ingrediënten van acetylsalicylic zuren, 2) hun structuur, 3) hun doeltreffendheid, en 4) de gevolgen van deze ingrediënten voor huid. Deze manier u kan het verschil tussen de twee merken zien die salicylic zuur verkopen. Ingrediënt 1: Silymarin 2: Salicylaat, 3: Butylated Hydroxytoluene, 4: Ester 5: Butylglycerin, 6: Hydroxyisohexyl 3 cresol, 7: Melkzuur, 8: Caprylic/Caprinetriglyceride, 9: Stearinezuur, 10: Glyceryl Stearate, 11: Ethylhexylglycerin, 12: Glyceryl Stearate. Zo vertel ik hen gewoonlijk: Butylglycerin is één van de wijdst gebruikte capillair-actieve stoffen. En zo is dit een belangrijk ingrediënt in de meeste acnebehandelingen. Ik maak ook soms mijn eigen lotion en serum. Maar anderzijds wil ik altijd enkele beste degenen vinden. U bent zich waarschijnlijk ervan bewust reeds dat deze samenstellingen een probleem kunnen zijn. Zo heb ik beslist een vergelijking tussen twee te doen: De producten worden die deze capillair-actieve stoffen bevatten gewoonlijk getest en goed geëist (de goede zijn gewoonlijk op mijn lijst van „moeten“ producten hebben). En ik denk de „beste“ eigenlijk een klein beetje beter dan de producten zijn die hen niet bevatten. Maar het is de rest dat het probleem, vooral wanneer zij het in de lijsten maken van „top 10 beste acneproducten“ die vaak de populairste worden, als voor Serum 20-B van AHA van Maybelline het nieuwe (dat ik ook hier herzie) is. Betrachten Sieaußerdem den acetylsalicylzuur Testbericht. Het probleem ik spreek over is het feit dat de „beste“ producten niet noodzakelijk degenen zijn die het populairst zijn, omdat er enkel teveel van hen zijn. Er is ook overvloed van „slechte“ degenen die beter een beetje zijn, zodat is de vergelijking moeilijk. Het andere probleem met dit soort vergelijking is dat de vergelijking niet gebaseerd op echt gebruik is, omdat het niet praktisch is om alles op een echt gezicht te testen. U kunt niet hetzelfde soort test doen dat ik met mijn producten doe. Als een persoon een zuur product voor acne gebruikt en werkelijk geen acne heeft, zou ik het testen van het op hem niet hinderen. Maar als hij acne heeft, dan moet ik het op hem testen. Zo, moet wat ik hier doe een gemiddelde resultaten van de populairste zure producten van de acnebehandeling nemen. Dan geef ik hoogste vijf en onderste vijf en bereken welk één het beste voor acne is. Hier zijn wat mijn gemiddelde resultaten van de hoogste vijf producten, voor acne op het gezicht waren: Zodat een 50%-succestarief, of een het 50%-verbetering in acnelittekens, of 50%-vermindering van smetten is. De onderste vijf producten waren ook vrij veel hetzelfde. Dat betekent dat de hoogste producten over een derde van de heenweg in het acnebehandelingsproces zijn. Het populairste product van de acnebehandeling was een combinatie van AHA & BHA (en een weinig salicylic zuur) op de wangen en de hals. Dat was een het 100%-verbetering op mijn acnelittekens. Mijn gemiddelde resultaten waren: Dat is een het 25%-verbetering in acnelittekens. De andere drie producten dat ik als weggevertje kreeg waren de duurste producten. Ik betaal slechts 5% van mijn geld op producten omdat het niet mijn doel om een super-koper (of super-verkoper) is te zijn. Ik begon ook om een beter begrip op te krijgen hoe te om de producten te gebruiken.